[VIEWBROWSER]

AtelierGent74 - François Benardstraat 74  9000 Gent  -  www.ateliergent74.be

Info: geert@ateliergent74.be

Atelier Gent 74 opent opnieuw haar deuren voor
SARA SALVERIUS

In 2018 debuteerde Sara Salvérius met Trapped in Sight.

Een emotionele soloplaat met muziek voor accordeon die ze maakte na de zelfmoord van haar zus in 2017. De cd werd warm onthaald en Klara vermeldde hem zelfs als een van de opvallendste van 2018.

Nu komt ze naar buiten met Equinox, een tweede solo-cd met eigen muziek. Tijdens de equinox, op twee momenten per jaar, zijn de dag en de nacht overal ter wereld even lang. Voor Sara is dat een mooie overgang van een droevige periode naar een tijd waar er meer licht is.

Equinox’ is haar tweede soloplaat, en ook dit is weer een verbazingwekkend juweel van een album geworden, met accordeonspel dat soms bedrieglijk eenvoudig klinkt…

Mooi, melancholiek, meeslepend, intiem, gepassioneerd, en met melodieën die bij je blijven. Een subliem, intiem meesterwerkje!’

Uit Moorsmagazine

Sara Salvérius (Gent, 1985) studeerde accordeon bij Philippe Thuriot aan het conservatorium van Gent. Ze werkte mee aan verschillende folk- en wereldmuziekprojecten (Olla Vogala, Aranis, Griff,..) en trad o.a. op in Canada, Zuid-Afrika, China, Italië en Griekenland.

Aantal plaatsen beperkt, wij organiseren conform de geldende covid19 maatregelen.

Zaterdag 7 november 2020 - 20u (uitverkocht)

Extra voorstelling: Zondag 8 november 2020 - 17u

Inkom : 15 euro

 

Aantal plaatsen beperkt, wij organiseren conform de geldende covid-19 maatregelen.

Reserveren: Reservaties

U kan zich hier afmelden voor deze nieuwsbrief.